Wil je vrouwen met borstkanker een steun in de rug geven?
Help mij dan mijn boek Borstkanker… en nu?! uit te geven.

Zeven verhalen en zeven thema’s als steun in de rug voor vrouwen
die nu de diagnose borstkanker krijgen.

Dit boek helpt vrouwen met de diagnose borstkanker of DCIS de regie over hun lichaam en leven te nemen en op zoek te gaan naar een drijfveer of een stip op de horizon om zichzelf aan op te trekken. Ik reik daarvoor zeven thema’s aan, waaruit ze kracht kunnen putten tijdens de behandelingen en gedurende hun ziekte- en herstelproces. Daarnaast vertellen zeven vrouwen in prachtige, persoonlijke verhalen hun ervaringen en de manieren waarop zij met hun proces zijn omgegaan.

“Ik vind het geweldig en een steun voor alle vrouwen met de diagnose borstkanker. Ik ben erg geboeid en gegrepen door de emotie.”
(een meelezer/corrector)

Mijn streefbedrag* is € 11.000,-
Totaal gedoneerd: € 6.203,00

Bedrag*: Euro
Naam*:
Email*:

Schenk je:
tot € 25,- dan ben ik je zeer dankbaar en ontvang je een grote glimlach van mij.

€ 25,- of meer, dan ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek Borstkanker… en nu?!

€ 50,- of meer, dan ontvang je twee gesigneerde exemplaren van het boek Borstkanker… en nu?!

€ 100,- of meer, dan ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek Borstkanker… en nu?! en nodig ik je uit voor een natuurwandeling.

€ 250,- of meer, dan ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek Borstkanker… en nu?! en kan ik een lezing of workshop verzorgen over mijn boek.

€ 500,- of meer, dan ontvang je een gesigneerd exemplaar van het boek Borstkanker… en nu?! en bied ik je een gratis coachtraject van vijf sessies aan voor je persoonlijke ontwikkeling of om aan iemand met (borst)kanker te schenken.

Reacties van meelezers:

“Ik vind de tips die je geeft erg goed. Dit boek is zeker geschikt voor mensen die net geconfronteerd worden met borstkanker.”

“Het leest heel prettig weg. Je geeft voorbeelden, uitleg, adviseert en de tips zijn concreet uitvoerbaar.”

“De verhalen van de vrouwen door jou geïnterviewd zijn sterk, toegankelijk en informatief. Veel vrouwen met borstkanker kunnen zich hierin herkennen.”

“Ik ben echt onder de indruk. Ik vind het enorm prettig geschreven en er zit een schat aan waardevolle, concrete informatie in.”

“Je schrijft openhartig en trekt me zo het boek in dat ik door wil blijven lezen…”

Dank je wel voor je steun!
Wanda

*Wil je weten wat er komt kijken bij het uitgeven van een boek en welke kosten het met zich meebrengt? Mail me gerust: wanda@borstkankercoach.nl